Tahitian Noni Juice
 
 
 
 
tahitian noni iridoider
Följ Nonnas blogg
Jag har valt att skriva om mitt uppvaknande som skedde på Morinda noni-presentationen i Anderslöv, augusti 2001.

Det ni hört här ikväll får man egentligen inte prata om i Sverige. Vill ni föra det vidare måste ni veta vem ni talar med. Var extra observant i stora grupper. Förvissa dig om att det inte sitter en journalist i publiken. Kommer det i orätta händer kan det resultera i att produkten blir totalt förbjuden i Sverige och människor går miste om något som kan göra en stor skillnad för deras hälsa.

Vad var detta? Var hade jag hamnat? Befann jag mig överhuvudtaget i Sverige? Eller hade jag på något märkligt sätt förflyttats till ett land, en diktatur som inte tillät människor att förespråka naturlig mat som kan hålla dem friska? Jag fick inte ihop det. Varför fick man inte prata om det?

Denna mycket speciella kväll som skulle bli den första kvällen i mitt nya liv hade jag följt intuitionen och tagit mig till Anderslöv. Med intresse lyssnade jag på föreläsaren som detaljerat berättade om en frukt som innehöll cirka tvåhundrafemtio olika näringsämnen. Jag fick veta hur den jobbar i kroppen och hur den kan reparera skador. Forskningsresultat presenterades. Jag kom i kontakt med min sanning och glädjen spirade inom mig.

Litteratur

HÄLSA & FOLKBILDNING ett bokprojekt som arbetar med personlig upplysning i hälsofrågor ur ett internationellt perspektiv. Projektet står för hälsofrihet och mångfald och vill bidra till att det medicinska monopolet i Sverige luckras upp och avvecklas.

När jag fick möjligheten att bidra med ett kapitel, svarade jag med glädje, ja.

Jag samlar på naturlig kunskap, det naturliga som myndigheter och gammelmedia kallar för bluff och farligt och vill skydda oss från. Jag har genomskådat lögnen och ser att myndigheterna går storföretagens ärenden. Det kan de göra så länge den stora massan tror på lögnen. Men vi gör alla våra val. Jag har valt att tillhöra de modiga som litar på mina egna upplevelser, min intuition och se med egna sanna ögon.

Med stort intresse har jag läst Hälsa och Folkbildning, första boken. Den är fylld av skatter. De 100 skribenternas olika personliga upplevelser av hur man naturligt kan bibehålla hälsan och även göra något så förbjudet som att bli frisk på ett naturligt sätt utan kemiska biverkningsstinna preparat, är en gåva till de som vill ta emot gåvan. För vad är det viktigaste i livet, om inte hälsan?

Boken finns att köpa på bl.a Adlibris och Bokus. Nu kan du också köpa den här.

H lsa och Folkbildning  f rsta boken
 

Hälsa och Folkbildning, första boken (mer info...)

 

Jag har valt att skriva om mitt uppvaknande som skedde på Morinda noni-presentationen i Anderslöv, augusti 2001.Det ni hört här ikväll får man egentligen inte prata om i Sverige. Vill ni föra det...

  (Lägsta medlemspris: 175 Kr)                Köp för 175 Kr      
 

Oberoende produktkonsult för Tahitian Noni International
Tahitian Noni™ Original, Tahiti Trim® Plan 40®, TePoemä®, Moea®, Tahitea®, och TaHIRO™ är varumärken som tillhör Tahitian Noni International
©Tahitian Noni International. Alla rättigheter reserverade. Används med tillstånd.