Tahitian Noni Juice
 
 
 
 
tahitian noni iridoider
Följ Nonnas blogg

Litteratur

HÄLSA & FOLKBILDNING ett bokprojekt som arbetar med personlig upplysning i hälsofrågor ur ett internationellt perspektiv. Projektet står för hälsofrihet och mångfald och vill bidra till att det medicinska monopolet i Sverige luckras upp och avvecklas.

När jag fick möjligheten att bidra med ett kapitel, svarade jag med glädje, ja.

Jag samlar på naturlig kunskap, det naturliga som myndigheter och gammelmedia kallar för bluff och farligt och vill skydda oss från. Jag har genomskådat lögnen och ser att myndigheterna går storföretagens ärenden. Det kan de göra så länge den stora massan tror på lögnen. Men vi gör alla våra val. Jag har valt att tillhöra de modiga som litar på mina egna upplevelser, min intuition och se med egna sanna ögon.

Med stort intresse har jag läst Hälsa och Folkbildning, första boken. Den är fylld av skatter. De 100 skribenternas olika personliga upplevelser av hur man naturligt kan bibehålla hälsan och även göra något så förbjudet som att bli frisk på ett naturligt sätt utan kemiska biverkningsstinna preparat, är en gåva till de som vill ta emot gåvan. För vad är det viktigaste i livet, om inte hälsan?

Boken finns att köpa på bl.a Adlibris och Bokus. Nu kan du också köpa den här.


Det finns inga produkter under denna kategorin ännu!
 

Oberoende produktkonsult för Tahitian Noni International
Tahitian Noni™ Original, Tahiti Trim® Plan 40®, TePoemä®, Moea®, Tahitea®, och TaHIRO™ är varumärken som tillhör Tahitian Noni International
©Tahitian Noni International. Alla rättigheter reserverade. Används med tillstånd.