Tahitian Noni Juice
 
 
 
 
tahitian noni iridoider
Följ Nonnas blogg

Hälsa och Folkbildning, första boken

H lsa och Folkbildning  f rsta boken
Köp för 175 Kr
Beskrivning:
Jag har valt att skriva om mitt uppvaknande som skedde på Morinda noni-presentationen i Anderslöv, augusti 2001.

Det ni hört här ikväll får man egentligen inte prata om i Sverige. Vill ni föra det vidare måste ni veta vem ni talar med. Var extra observant i stora grupper. Förvissa dig om att det inte sitter en journalist i publiken. Kommer det i orätta händer kan det resultera i att produkten blir totalt förbjuden i Sverige och människor går miste om något som kan göra en stor skillnad för deras hälsa.

Vad var detta? Var hade jag hamnat? Befann jag mig överhuvudtaget i Sverige? Eller hade jag på något märkligt sätt förflyttats till ett land, en diktatur som inte tillät människor att förespråka naturlig mat som kan hålla dem friska? Jag fick inte ihop det. Varför fick man inte prata om det?

Denna mycket speciella kväll som skulle bli den första kvällen i mitt nya liv hade jag följt intuitionen och tagit mig till Anderslöv. Med intresse lyssnade jag på föreläsaren som detaljerat berättade om en frukt som innehöll cirka tvåhundrafemtio olika näringsämnen. Jag fick veta hur den jobbar i kroppen och hur den kan reparera skador. Forskningsresultat presenterades. Jag kom i kontakt med min sanning och glädjen spirade inom mig.
Fakta:

HÄLSA & FOLKBILDNING Första boken

140:-- + frakt 35:--. Totalt 175:--.
Ni ser just nu detaljer om H lsa och Folkbildning f rsta boken, titta även på nedan spännande produkter:
H lsa och Folkbildning f rsta boken

Oberoende produktkonsult för Tahitian Noni International
Tahitian Noni™ Original, Tahiti Trim® Plan 40®, TePoemä®, Moea®, Tahitea®, och TaHIRO™ är varumärken som tillhör Tahitian Noni International
©Tahitian Noni International. Alla rättigheter reserverade. Används med tillstånd.