Tahitian Noni Juice
 
 
 
 
tahitian noni iridoider
Följ Nonnas blogg

Tahitian Noni™ Original

Tahitian Noni  Original
Bag-in-Box 4 L 1350kr
Glasflaska 1 x 1 L 435kr
Glasflaska 2 x 1 L 785kr
Glasflaska 4 x 1 L 1425kr

Köp för 1350 Kr
Beskrivning:

Tahitian Noni™ Original var den första nonidrycken på den europeiska marknaden och har satt standarden för en hel industri. Den innehåller naturligt mangan som skyddar dina celler mot fria radikaler. Det bidrar också till att upprätthålla normal benkvalitet och till att ge dig en normal ämnesomsättning.

För en hälsosam och sund livsstil, drick TAHITIAN NONI™ Juice, som innehåller antioxidanter, vitaminer och mineraler. För flera tusen år sedan hade polynesierna en egen källa av vitalitet och styrka - en helig frukt vid namn noni. Gör din kropp en tjänst, drick Tahitian Noni™ Juice varje dag! Nu kan även du dra nytta av denna mystiska och urgamla källa. Juicen framställs idag av nonipuré, blåbärs- och druvjuice.

Vår produktionsmetod och smaksättningsprocess tillförsäkrar att alla fördelar från nonifrukten är optimalt tillvaratagna i varje flaska. TAHITIAN NONI™ Juicen är patenterad och får inte kopieras. Vår process- som inkluderar skördeteknik, en kvalitetskontroll som börjar på fältet, utvinnings- och stabiliseringsprocesser, utrustning och packningsteknik - är patentskyddad och helt unik.

Fakta:

Användning
Tahitian Noni™ Original ger dig 30 mg iridoider per 60 ml dryck.
Drick 60 ml Tahitian Noni™ Original dagligen och ta del av fördelarna.

Aluminiumflaskan (750 ml)
Nytt utseende, ny flaska - men samma klassiska dryck!

Bag-in-Box (4 L)
Livet är idag snabbare och mer krävande än någonsin. Unna dig själv Tahitian Noni™ Original, nu i en behändig 4-liters bag-in-box. Sätt ett glas under pipen och tryck på knappen för en snabb shot av välbefinnande.

Glasflaskan (1 L)
Tahitian Noni™ Original i den ursprungliga glasflaskan. Denna unika flaska kommer utan tvekan bli ett samlarföremål.

HandiPack (250 ml)
Ta din Tahitian Noni™ - dryck med dig på resan med hjälp av denna smidiga HandiPack. med en praktisk skruvkork serverar du din favoritdryck utan spill. Även perfekt att ha med sig när man idrottar.
Ni ser just nu detaljer om Tahitian Noni Original, titta även på nedan spännande produkter:
Thrive Extra - Tahitian Noni Pure - Core MAX

Oberoende produktkonsult för Tahitian Noni International
Tahitian Noni™ Original, Tahiti Trim® Plan 40®, TePoemä®, Moea®, Tahitea®, och TaHIRO™ är varumärken som tillhör Tahitian Noni International
©Tahitian Noni International. Alla rättigheter reserverade. Används med tillstånd.