Tahitian Noni Juice
 
 
 
 
tahitian noni iridoider
Följ Nonnas blogg

Nonnashus - Skapar Harmoni

Healing hands

Jag, Nonna Larsson startade Nonnashus år 2000. En vacker butik med inomhus- och trädgårds-inredning samt växter Ett och ett halvt år senare, sommaren 2001 kom MORINDA, med Tahitian Noni juice in i mitt liv och där har den sedan dess haft högsta prioritering.

Tillsammans med mitt företag Nonnas Hus, har jag liksom MORINDA gjort många förändringar under åren.

Jag har alltid haft en önskan att få se alla människor friska, framgångsrika och lyckliga. Att var och en ska finna vägen till sitt hjärta och ha kraft att gå den väg som leder till inre balans och harmoni är mitt mål. Resan dit kan vara smärtsam och jobbig. Med ett rent naturligt bränsle, har vi betydligt bättre förutsättningar att klara resan genom livet.

Förundrad har jag sett hur jag själv förändrats både till kropp och själ, efter det att jag lagt till MORINDAS/Tahitian Nonis drycker i min dagliga kost. Då jag började dricka min första Tahitian Noni juice var jag, vad jag trodde "frisk". Med rätt bränsle i min "friska" kropp, har jag fått uppleva förändringar så stora, att jag aldrig kunnat ana att detta var möjligt. Förändringen kom inte över en natt eller en månad. Den byggdes upp successivt.

Det är detta jag gärna vill dela med mig av. Jag har både lång erfarenhet och kunskap. Dessutom har "noni" fört med sig underbara "nonivänner" från hela världen. Även detta vill jag dela med mig av.

Valet ligger hos oss själva. Vad var och en väljer är högst personligt och inget som ska ifrågasättas. Min uppgift är att informera, att det finns ren, naturlig näringsrik mat och att detta val kan innebära en stor förändring i en människas liv.

Då vi köper en maskin eller kanske en hundvalp, tar vi noga reda på vilken typ av bränsle maskinen eller hundvalpen behöver. Alla vet också att om jag tillför maskinen rätt bränsle håller den betydligt längre, än om jag ger den ett sämre, felaktigt bränsle. Ungefär likadant med hundvalpen.

Vi människor fungerar likadant. Med rätt bränsle fungerar vi bättre och håller längre.

I "hundhandboken" står det dessutom att hunden behöver regelbunden motion. Det behöver också människan. Har vi en verklig önskan att hålla länge är det också motion som gäller.

Kunskapen ger oss möjligheten att välja.Oberoende produktkonsult för Tahitian Noni International
Tahitian Noni™ Original, Tahiti Trim® Plan 40®, TePoemä®, Moea®, Tahitea®, och TaHIRO™ är varumärken som tillhör Tahitian Noni International
©Tahitian Noni International. Alla rättigheter reserverade. Används med tillstånd.