Tahitian Noni Juice
 
 
 
 
tahitian noni iridoider
Följ Nonnas blogg
Background top image

Välkommen att logga in...

Litteratur

HÄLSA & FOLKBILDNING ett bokprojekt som arbetar med personlig upplysning i hälsofrågor ur ett internationellt perspektiv. Projektet står för hälsofrihet och mångfald och vill bidra till att det medicinska monopolet i Sverige luckras upp och avvecklas.

När jag fick möjligheten att bidra med ett kapitel, svarade jag med glädje, ja.

Jag samlar på naturlig kunskap, det naturliga som myndigheter och gammelmedia kallar för bluff och farligt och vill skydda oss från. Jag har genomskådat lögnen och ser att myndigheterna går storföretagens ärenden. Det kan de göra så länge den stora massan tror på lögnen. Men vi gör alla våra val. Jag har valt att tillhöra de modiga som litar på mina egna upplevelser, min intuition och se med egna sanna ögon.

Med stort intresse har jag läst Hälsa och Folkbildning, första boken. Den är fylld av skatter. De 100 skribenternas olika personliga upplevelser av hur man naturligt kan bibehålla hälsan och även göra något så förbjudet som att bli frisk på ett naturligt sätt utan kemiska biverkningsstinna preparat, är en gåva till de som vill ta emot gåvan. För vad är det viktigaste i livet, om inte hälsan?

Boken finns att köpa på bl.a Adlibris och Bokus. Nu kan du också köpa den här.

Ni som är produktkonsulter eller kunder i vår downline, är hjärligt välkomna att logga in, här hittar ni massor av bra information som ni kan använda för er utveckling.

Fyll i ert användarnamn samt ert lösenord och klicka på 'logga in'

Välkomna

Nonna och Carl-Martin

Nytt Lösenord?
Om ni inte kommer ihåg era inloggningsuppgifter, kan Ni få ett nytt lösenord skickat till er email.
Ange något av följande information:
- DistributörsID
- användarnamn
- email
i fältet nedan, ock klicka på 'Skicka Nytt lösenord'