Tahitian Noni Juice
 
 
 
 
tahitian noni iridoider
Följ Nonnas blogg

DEN ULTIMATA FORMULAN

Thrive Max är vår mest kraftfulla formula. Den innehåller 120mg iridoider per 60ml, från noni, olivblad, blåbär och körsbärskornell. Max hjälper dig att vara på topp varje dag!

Max fortsätter att vara vår mest kraftfulla formula med 120 mg iridoider per 60 ml. Den innehåller noni, olivlbad, blåbär, körsbärskornell. Vi har förbättrat smak och effektivitet genom att lägga till acerola körsbär. Denna typ av körsbär innehåller naturligt C-vitamin, som skyddar celler mot oxidativ stress och bidrar därför även till ett hälsosamt åldrande.

Vitamin C bidrar också till normal funktion av kroppens naturliga försvar och är bra för hud, tänder och brosk. God ämnesomsättning. Moterkar trötthet och utmattning.

Det perfekta valet för dig som vill orka det där lilla extra

Tahitian Noni™ Extra innehåller, precis som namnet antyder, det där lilla extra; olivbladsextrakt!
Ge dig själv en chans att prova denna speciella dryck, som kommer i en härligt ljusgrön flaska.
Det här är sättet att ge din kropp det den behöver när du lever fullt ut varje dag.

Ge dig själv extra kvalitet!

Oliver och olivolja är kända för sina smaker och användningsområden, medan extrakt från olivbladet (Olea Europaea) ännu så länge är mindra känt.
Tahitian Noni™ Extra ger dig möjligheten att prova denna exklusiva ingrediens.

Vi har utvecklat Tahitian Noni™ Extra för alla som har en aktiv livsstil och söker det där lilla extra - olivbladsextrakt.

Tahitian Noni™ Original var den första nonidrycken på den europeiska marknaden och har satt standarden för en hel industri. Den innehåller naturligt mangan som skyddar dina celler mot fria radikaler. Det bidrar också till att upprätthålla normal benkvalitet och till att ge dig en normal ämnesomsättning.

För en hälsosam och sund livsstil, drick TAHITIAN NONI™ Juice, som innehåller antioxidanter, vitaminer och mineraler. För flera tusen år sedan hade polynesierna en egen källa av vitalitet och styrka - en helig frukt vid namn noni. Gör din kropp en tjänst, drick Tahitian Noni™ Juice varje dag! Nu kan även du dra nytta av denna mystiska och urgamla källa. Juicen framställs idag av nonipuré, blåbärs- och druvjuice.

Vår produktionsmetod och smaksättningsprocess tillförsäkrar att alla fördelar från nonifrukten är optimalt tillvaratagna i varje flaska. TAHITIAN NONI™ Juicen är patenterad och får inte kopieras. Vår process- som inkluderar skördeteknik, en kvalitetskontroll som börjar på fältet, utvinnings- och stabiliseringsprocesser, utrustning och packningsteknik - är patentskyddad och helt unik.

Den perfekta drycken för den hälsomedvetna!

En hälsomedveten person är någonsin som önskar att en vara har ett äkta innehåll och är fri från utblandade tillsatser. Är du också hälsomedveten? I så fall är Tahitian Noni™ Pure perfekt för dig.

Namnet säger allt. Tahitian Noni™ Pure är den mest koncentrerade versionen av våra drycker, bestående av äkta nonipuré och vätska från nonibladet. Ett enkelt och kraftfullt val för alla som vill ha en 100% ren produkt. Det ideala valet för alla hälsomedvetna nonikonsumenter!

MAX är skillnaden!

MORINDA BIOACTIVES är världsledande inom forskning på nonifrukten.
MORINDA BIOCTIVES äger och driver det enda laboratoriet i världen som är dedikerat forskning på nonifrukten. Inget annat företag har gjort fler studier på noni och Tahitian Noni™ Original.

THRIVE MAX, lanserades i april 2012 och är företagets mest häpnadsväckande produktnyhet sedan lanseringen av Tahitian Noni Juice (nu känd som ORIGINAL) 1996.

MAX ger dig en unik kombination av iridoider från fyra olika iridoidkällor. Huvudingrediensen är noni, en frukt med mycket positiva egenskaper och som har använts av befolkningen på Franska Polynesien i tusentals år. Andra viktiga iridoidkällor är olivbladsextract, körsbärskornell och blåbär.   

TAHITIAN NONI™ Juice, nu kallad Tahitian Noni™ Original, var den första nonidrycken på den europeiska marknaden. Efter att 2003 ha erhållit ett Novel Food - godkännande, satte TNI standarden som alla nya nonijuicetillverkare kommer att bli jämförda med. Tahitian Noni™ Original innehåller också mangan som skyddar dina celler mot fria radikaler. Det bidrar också till att upprätthålla normal benkvalitet och att ge dig en normal ämnesomsättning.

Tahitian Nonis drycker är det självklara valet för alla som vill ha en aktiv och balanserad livsstil och samtidigt klara av dagens utmaningar.

Iridoider i Korthet
- Iridoider finns sällan i frukter.
- Iridoider skiljer sig från flavonoider som finns i alla frukter. Flavonoider är flyktiga     och
tappar näringsvärde vid förvaring och behandling.  

- Iridoiderna är viktiga fytokemikalier i nonifrukten

- Iridoider är motståndskraftiga mot nedbrytning, under tillverkning och lagring.
- Iridoider är en indikator på kvaliteten på Tahitian Nonis drycker.

Core MAX
 

Core MAX (mer info...)

 

DEN ULTIMATA FORMULAN Thrive Max är vår mest kraftfulla formula. Den innehåller 120mg iridoider per 60ml, från noni, olivblad, blåbär och körsbärskornell. Max hjälper dig att vara på topp varje...

 

  (Lägsta medlemspris: 559 Kr)                Köp för 559 Kr      
Thrive Extra
 

Thrive Extra (mer info...)

 

Det perfekta valet för dig som vill orka det där lilla extraTahitian Noni™ Extra innehåller, precis som namnet antyder, det där lilla extra; olivbladsextrakt! Ge dig själv en chans att prova denna...

 

  (Lägsta medlemspris: 1699 Kr)                Köp för 1699 Kr      
Tahitian Noni  Original
 

Tahitian Noni™ Original (mer info...)

 

Tahitian Noni™ Original var den första nonidrycken på den europeiska marknaden och har satt standarden för en hel industri. Den innehåller naturligt mangan som skyddar dina celler mot fria radikaler....

 

  (Lägsta medlemspris: 1369 Kr)                Köp för 1369 Kr      
Tahitian Noni  Pure
 

Tahitian Noni™ Pure (mer info...)

 

Den perfekta drycken för den hälsomedvetna!En hälsomedveten person är någonsin som önskar att en vara har ett äkta innehåll och är fri från utblandade tillsatser. Är du också hälsomedveten? I så fall...

 

  (Lägsta medlemspris: 369 Kr)                Köp för 369 Kr      
 

Oberoende produktkonsult för Tahitian Noni International
Tahitian Noni™ Original, Tahiti Trim® Plan 40®, TePoemä®, Moea®, Tahitea®, och TaHIRO™ är varumärken som tillhör Tahitian Noni International
©Tahitian Noni International. Alla rättigheter reserverade. Används med tillstånd.