Tahitian Noni Juice
 
 
 
 
tahitian noni iridoider
Följ Nonnas blogg

Besök gärna våra vänner

Nonnas Blogg

Jag är Nonna Larsson, bor i Trelleborg på sydkusten. Jag älskar närheten till kontinenten och upplever mig mer kontinental än typisk svensk. Egentligen upplever jag mig mer som en del av universum, vilket vi alla är. Jag känner mig hemma överallt.

Tahitian Noni International

Tahitian Noni Internationals officiella hemsida

Forskning om Tahitian Noni

TAHITIAN NONI™ Juice, nu känt som TAHITIAN NONI™ B-Active Original, är det enda originalet när det gäller nonidrycker på den europeiska marknaden. Genom att ha erhållit ett Novel Food (Nytt livsmedel) - godkännande för nonijuice 2003, satte TNI riktlinjerna för hur nonijuicer på den europeiska marknaden kommer att bedömas. Sedan 1996 krävs ett säkerhetsgodkännande av European Food Safety Authority (EFSA) för alla produkter som inte hade marknadsförts inom den Europeiska Unionen innan dess. Alla andra producenter av nonijuice måste visa att deras produkt är av likvärdig standard, i jämförelse med TAHITIAN NONI™ Juice, för att de ska tillåtas att marknadsföra sin produkt inom EU. Om de inte emottager ett sådant godkännande, är deras produkt olaglig på marknaden.

TNI ägnade 3 år av forskning och spenderade miljontals dollar i syfte att bli den första nonijuicen på den europeiska marknaden och få den godkänd som ett Novel Food. Ansökan lämnades in i april 2000 och efter rigorösa säkerhetskontroller och vetenskapliga studier, så godkände den europeiska kommissionen slutligen nonijuice till försäljning inom den Europeiska Unionen den 5 juni 2003.

De senaste 50 åren har forskare studerat nonifrukten. Vi äger och driver det enda laboratoriet i världen som är dedikerat noniforskning och varje dag ökar vår kunskap och förståelse för denna enastående frukt - vi har nu 14 färdigställda kliniska studier! 

Om ni vill veta mer klicka då på länken nedan för att komma till TNI:s forskningsresultat. Dessa forskingsresultat idag godkända av Amerikanska myndigheter. De är ej ännu godkända i EU, och kan därför ej användas som marknadsföring.

 

Registrera dig

Använd denna länken och fyll i era uppgifter om ni också vill bli oberoende Produkt Konsult för TNI.

TNI ordförklaring

En Engelsk TNI sida med förklaringar till alla TNI:s ord och förkortningar, kan vara användbar då den svenska sidan inte har översatt alla ord/förkortningar

TNI - Office

Noni office

Direkthandelns Förening

Direkthandelns Förening – DF – är branschorganisationen för företag som arbetar med direkthandel, dvs personliga möten utanför traditionella försäljningsställen.

Direkthandeln sysselsätter mer än 100 000 direktsäljare i Sverige, omkring 70 % av dessa kommer från DF:s cirka 40 medlemsföretag. Företagen arbetar med många olika typer av produkter, till exempel kosmetik, kosttillskott, hälsopreparat, hushållsprodukter, rengöringsprodukter, kläder, böcker, telefonabonnemang och erotiska produkter.

Branschen omsatte drygt 3,2 miljarder i Sverige 2007 och befinner sig i stadig tillväxt, ca 10 % per år.

Team TNI

För att alla ska bli ännu starkare och mer effektiva i sin verksamhet har ett team av ledare i Sverige bidragit till produktionen av Teamtni.info som är en fri supportsida för alla att använd som är Oberonde Produktkonsulter för Tahitian Noni Internationl.

Eftersom vi alla jobbar för att gemensamt sprida bra produkter och en sundare livstil till våra vänner runt om i världen så har ett flertal produktkonsulter i USA och övriga världen slutat att använda sig av olika Team-namn och istället börjat kalla sig TeamTni.

HeliKonst - ett fint företag

HeliKonst är ett företag som står på många ben och erbjuder dig flera tjänster och produkter, som helar både kropp och själ. Hel i Konst genom bland annat healing, samtal och konst ger rika upplevelser att njuta av.

   - Gunilla Rentzing

Aromagården i Malmö

Här kan du njuta av sköna, lugna och avstressande behandlingar inom Aromaterapi.
Aromabehandling är mjuk skön helande massage som kombineras med naturens egen läkande kraft – eteriska oljor. Eteriska oljor utvinns från växternas blad, rötter, frukter, blommor, frön eller bark. Eterisk olja har kallats för ”livets kraft” och sägs vara växtens livsenergi eller växtens hormoner.

Aromaterapi är konsten att använda sig av dessa gåvor från naturen för att uppnå hälsa, balans och välbefinnande. Den har blivit ett allt vanligare komplement inom sjukvården ute i Europa och är bra i många situationer.

Vägen till hälsa, utveckling och inre harmoni börjar djupt inom oss själva...

Mötesstallet & Sinnligheten

Jag som driver Mötesstallet heter Anders Källman. Jag  är seniorkonsult inom projektkunskap och har varit verksam som managementkonsult i över 15 år. Nästan all min tid går idag åt till att driva Mötesstallet och Butiken Sinnligheten men jag har kvar vissa uppdrag med inriktning på traditionell ledarskapsutveckling och kommunikation. Detta i firman Coolmanprojects.  Jag är Reiki-Master och utför behandlingar  och genomför Reikiutbildningar. Jag är  certifierad Regressionsterapeut och behandlar och vägleder inom detta. Jag är även certifierat medium med allt vad detta innebär.

Med mina många år på olika kursgårdar och konferensanläggningar har jag ju givetvis stor erfarenhet av hur sådana anläggningar ska fungera och vår ambition är att besökare hos oss skall trivas i en harmonisk miljö.

Verksamheten startade under 2007 . Idag är vi igång på allvar med många utbildningar, arrangemang och behandlingar. Vi kommer successivt att utveckla verksamheten de kommande åren och visionen är:

EN FANTASTISK OCH VÄLRENOMMERAD MÖTESPLATS FÖR KURSDELTAGARE, KUNDER , BESÖKARE OCH TURISTER. MED HARMONI, BALANS OCH SINNLIGHET SOM FÖRTECKEN.

Iridoider

En sida som berättar mer om noni och dess iridoider

Fler Intressanta Länkar
Här finner ni många fler länkar, dels till andra webbsidor som berättar om TNI:s produkter, dels till andra samarbetspartners.


Oberoende produktkonsult för Tahitian Noni International
Tahitian Noni™ Original, Tahiti Trim® Plan 40®, TePoemä®, Moea®, Tahitea®, och TaHIRO™ är varumärken som tillhör Tahitian Noni International
©Tahitian Noni International. Alla rättigheter reserverade. Används med tillstånd.