Tahitian Noni Juice
 
 
 
 
tahitian noni iridoider
Följ Nonnas blogg

DEN ULTIMATA FORMULAN

Thrive Max är vår mest kraftfulla formula. Den innehåller 120mg iridoider per 60ml, från noni, olivblad, blåbär och körsbärskornell. Max hjälper dig att vara på topp varje dag!

Max fortsätter att vara vår mest kraftfulla formula med 120 mg iridoider per 60 ml. Den innehåller noni, olivlbad, blåbär, körsbärskornell. Vi har förbättrat smak och effektivitet genom att lägga till acerola körsbär. Denna typ av körsbär innehåller naturligt C-vitamin, som skyddar celler mot oxidativ stress och bidrar därför även till ett hälsosamt åldrande.

Vitamin C bidrar också till normal funktion av kroppens naturliga försvar och är bra för hud, tänder och brosk. God ämnesomsättning. Moterkar trötthet och utmattning.

Tahitian Noni™ Original var den första nonidrycken på den europeiska marknaden och har satt standarden för en hel industri. Den innehåller naturligt mangan som skyddar dina celler mot fria radikaler. Det bidrar också till att upprätthålla normal benkvalitet och till att ge dig en normal ämnesomsättning.

För en hälsosam och sund livsstil, drick TAHITIAN NONI™ Juice, som innehåller antioxidanter, vitaminer och mineraler. För flera tusen år sedan hade polynesierna en egen källa av vitalitet och styrka - en helig frukt vid namn noni. Gör din kropp en tjänst, drick Tahitian Noni™ Juice varje dag! Nu kan även du dra nytta av denna mystiska och urgamla källa. Juicen framställs idag av nonipuré, blåbärs- och druvjuice.

Vår produktionsmetod och smaksättningsprocess tillförsäkrar att alla fördelar från nonifrukten är optimalt tillvaratagna i varje flaska. TAHITIAN NONI™ Juicen är patenterad och får inte kopieras. Vår process- som inkluderar skördeteknik, en kvalitetskontroll som börjar på fältet, utvinnings- och stabiliseringsprocesser, utrustning och packningsteknik - är patentskyddad och helt unik.

MAX är skillnaden!

MORINDA BIOACTIVES är världsledande inom forskning på nonifrukten.
MORINDA BIOCTIVES äger och driver det enda laboratoriet i världen som är dedikerat forskning på nonifrukten. Inget annat företag har gjort fler studier på noni och Tahitian Noni™ Original.

THRIVE MAX, lanserades i april 2012 och är företagets mest häpnadsväckande produktnyhet sedan lanseringen av Tahitian Noni Juice (nu känd som ORIGINAL) 1996.

MAX ger dig en unik kombination av iridoider från fyra olika iridoidkällor. Huvudingrediensen är noni, en frukt med mycket positiva egenskaper och som har använts av befolkningen på Franska Polynesien i tusentals år. Andra viktiga iridoidkällor är olivbladsextract, körsbärskornell och blåbär.   

TAHITIAN NONI™ Juice, nu kallad Tahitian Noni™ Original, var den första nonidrycken på den europeiska marknaden. Efter att 2003 ha erhållit ett Novel Food - godkännande, satte TNI standarden som alla nya nonijuicetillverkare kommer att bli jämförda med. Tahitian Noni™ Original innehåller också mangan som skyddar dina celler mot fria radikaler. Det bidrar också till att upprätthålla normal benkvalitet och att ge dig en normal ämnesomsättning.

Tahitian Nonis drycker är det självklara valet för alla som vill ha en aktiv och balanserad livsstil och samtidigt klara av dagens utmaningar.

Iridoider i Korthet
- Iridoider finns sällan i frukter.
- Iridoider skiljer sig från flavonoider som finns i alla frukter. Flavonoider är flyktiga     och
tappar näringsvärde vid förvaring och behandling.  

- Iridoiderna är viktiga fytokemikalier i nonifrukten

- Iridoider är motståndskraftiga mot nedbrytning, under tillverkning och lagring.
- Iridoider är en indikator på kvaliteten på Tahitian Nonis drycker.

Core MAX
 

Core MAX (mer info...)

 

DEN ULTIMATA FORMULAN Thrive Max är vår mest kraftfulla formula. Den innehåller 120mg iridoider per 60ml, från noni, olivblad, blåbär och körsbärskornell. Max hjälper dig att vara på topp varje...

 

  (Lägsta medlemspris: 2130 Kr)                Köp för 2130 Kr      
Tahitian Noni  Original
 

Tahitian Noni™ Original (mer info...)

 

Tahitian Noni™ Original var den första nonidrycken på den europeiska marknaden och har satt standarden för en hel industri. Den innehåller naturligt mangan som skyddar dina celler mot fria radikaler....

 

  (Lägsta medlemspris: 1920 Kr)                Köp för 1920 Kr      
 

Oberoende produktkonsult för Tahitian Noni International
Tahitian Noni™ Original, Tahiti Trim® Plan 40®, TePoemä®, Moea®, Tahitea®, och TaHIRO™ är varumärken som tillhör Tahitian Noni International
©Tahitian Noni International. Alla rättigheter reserverade. Används med tillstånd.